Suck

Idag har det varit en piss dag... jag skulle ha varit å kollat i en ny lägenhet, men blev det så? Nej

Å nej nu är FBK utslagna i hockeyn

Hmm tack å hej/ Krill

Äntligen

Först vill jag be om ursäkt att jag inte har skrivigt på nästan en vecka igen men det har varit lite mkt.

Hade i förra veckan en downeperiod, men tackvare en del mkt nära vänner som har visat att dom faktist bryr sig om mig har jag överlevt denna gången med. Tack så mkt Beccis, Kalven å Vero.

Hmm vad har annars hänt sen sist... Jo jag har varit ute å festat med bl.a Kalven, Vero å några andra vänner, det var en rolig kväll på Valvet där jag även köpte demon från bandet som spelade där... Blind,, metal för hela slanten. Efter det har det varit fint väder ju så så jag har passat på att ha varit ute, det var mkt behövligt för min del.
Dock var jag små krasslig i måndes menmen det var inget allvarligt. Å igår tisdag så slutade jag tidigt så jag å Vero var å fikade tillsammans å efter fikan skulle Vero byta smycket mellan ögonen å jag skaffade mig min tredje piercing. Idag har dagen bara flyttigt på.. Jo min elrullstol som jag har varit yttan sen lördas är i funktion nu igen!


image5image6


Tack å hej/ Krill

...

Då var det dax igen... blir så les på att alltid må skit om kvällar å nätter :( SÅ NU BER JAG ER SOM STÅR MIG NÄRA ATT HÅLLA MIG KVAR INNAN JAG LÅTER VINDER FÖRA BORT MIG!!!

hmm

Nu orkar jag snart inte längre, har nu gått tre dagar med sån deppriton jag inte klarar av. Utan det blir en skäpp i hjulen :(.

image2

Helgen

Fredag!
Börjar som vanligt med skolan å där finns inte mkt mer att berätta från.
Efter skolan skyndade jag mig hem för att packa ner min dator, sen gick jag ut å åt hemma gjord pizza med dom andra. Efter maten fraktades min dator bort till den lokal vi skulle lana i under natten.

Lördag!
Dagen börjar som ni säckert kan räkna ut på lanet som jag gick ifrån vid 09:30 asså efter ca 27 å ½timme vakenhet.. när jag kom hem skötte jag undan mina dagliga sysslor å efter det gick jag å la mig å sov i mellan 10:40 till 12:30 efter det flött eftermiddagen bort med att packa upp min dator å efter maten såg jag på Wellander: Hemligheten. mkt bra men en anningen jobbig. Efter filmen blev jag efterlyst av en mkt nära vän som jag nästan inte har pratat med på 3månader mer än i skolan. Menmen det kändes väldigt skönt att vi äntligen har tagit upp kontackten igen som jag har saknat... Tack å förlåt vännen att jag har varit som död för dig, jag skäms mkt nu i efterhand.

Söndag!
Idag har det inte hänt mkt än typ bara suttit här å försökt komma underfull med varför msn/live inte fungerar å har allmänt tråkigt... får väll se om nån kan höra av sig så det är nått som förgyllar min dag.


Weei

har fått tillbacka min egna dator men msn live fungerar ändå inte

Suck å åter suck

gud vilken helg jobbjobb å åter jobb. det går bara utför en nuför tiden!

Jaha

ja då har det gått typ ett dygn å det har inte hänt så mkt idag... Jo jag har lämnat in min dator på renovering å så satt upp mig på två lägenheter men annars inget nytt

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!