suck vad mer vill jävlas med mig?!

det första som är tungt är slutet på det föra inlägget å det andra är det återkommande UVI:N att den aldrig kan ge med sig, suck...
tack å hej/ Krill

påsklov2

När jag nu är i Kristianstad igen så ja just det...

4 av 6 dagar har varit rätt okej, tisdag suck trött efter tandläkarbesöket så orkade inte hitta på något.
Onsdag var jag och Kalven ute med en polare som har flyttat ner hit.
I torsdags var vi ett gäng som var på skogspicknik, senare på kvällen spelade jag, Kalven och Ljunge Fifa 07 och sedan gick vi och tog oss några öl.
I Fredags hände inte mycket dagtid var mest ute och handlade men sen på kvällen kom Ljunge och hälsade på och vi fortsatte spela Fifa 07, sen gick vi alla tre in till mig och tog oss vars en öl. Sedan drog vi vidare till biljard och på vägen möte vi upp tre andra vi skulle festa med. Efter biljard fortsatte jag, Kalven och "prällen" Ljunge vidare till Valvet och dem övriga tre stack iväg på annat håll, på valvet hände inte mycket mer än att jag och Kalven hade från början kommit över rens om att dela på 4 shotar men istället för det blev det jag och prällen som delade. Som vinnst för att prällen hade klarat dem 2 shotar som var Kalvens från början bjöd kalven prällan på mat efteråt.

Igår lördag gick jag med permozandra till Grand för att se Emil Sigfridsson uppträda. En kille som verkligen har en bra sångröst enligt mig, och stor betydelse för då "zundy/ permozandra".

Tack så mkt permozandra för en trevlig kväll och jag ångrar så in i bomben att jag har behndlat dig så illa som vän, jag borde väll inte förkänna någon som dig som vän, men lovar att ändra på det och ta upp kontakten bättre igen.

Påsklov

Jaha då har man påsklov då å är hemma hos mina föräldrar tills tisdag


vet inte mer att skriva/ Krill


Lägenhet!

Idag var jag och äntigen tittade på lägenhet å jag fasnade för den ganska direkt :)

image5

Någon stans i den svarta ringen kommer jag att bo :)