Stockholms resa!

Så då var man hemma igen efter 3 dagar i Stockholm.

Torsdag
Det hela började i torsdags morse, jag blev väckt 06:35 av personalen.
Jag gjorde mig iordning å sedan gick jag ut å åt frukost med Kalven, kl. 07:30 kom våra ledsagor å hämntade oss sedan bare av till tågstationen. Vi var på stationen runt 07:55 å tåget skulle inte komma fören 08:17 och det gjorde den. Så bare av till Hässleholm där det va bara till kliva av fort å på nästa tåg som skulle vidare till stockholm. Men vi hant inte längre än till Älmhult sedan stod vi stilla i 30min p.g.a tekniska problem med loket, men sedan bare vidare till stockholm. I med förseningen så fick vi ta tåget en timme senare till Enköping där vi skulle bo hos "kalven" under vår resa. När vi kom till enköping stod hans pappa på stationen men bara kort där efter kom även hans mamma så bare av till hans mamma där vi skulle bo. Efter all fikande, kvällsmat å liten promenad så var det dax att gå å lägga sig.

Fredag
steg upp vid 08:30 å åt frukost, 10:15 bare av till stationen för att vi skulle åka med 11:11 tåget in till stockholm.
Vi anlände i stockholm runt 12:00, vi gick runt å shopade å åt i 4 timmar. Jag köpte ett nytt piercingsmycke, en keps å ett LP-halsband. Vid 17 tiden åkte vi ut till Globben där vi skulle gå på konsert med Linkin Park. Vi åkte hem från konserten 23:30 å var i enköping 01:20.

Lördag
Idag har vi ägnat oss åt att åka tåg från 10:11 fram till 16:20 men det har det vart värt, en sådan underbar konsert å allt!
MVH// Krill

jisses!

Oj det var länge sen jag skev visst...

Jag kan iaf berätta att jag har blivigt ihop med Agnes bl.a och fått hufsat bra kontakt med Permozandra igen :D
Sedan har allt äntligen ordnat sig med min lägenhet fick nycklarna idag!

nu sitter jag bara och fantiserar om helgen ska nämligen upp till göteborg!

Tack å hej/ Krill