Grand!!

Jag och min vän Stoffe var på Grand nu ikväll i med Emil Sigfridsson spelade där ikväll, vi gick dit för att både festa och för att en mycket nära vän från gymnasium tiden värkligen bran för honom.


Zandra, det var synd att du inte var med ikväll.


Nej

Har känt mig lite kraslig nu ett tag, men nu tror jag att jag vet varför. Jag har nämligen börjat bli förkyld eller är det något annat med?? nja det kan hända att det finns några orsaker till :s.

hmm2

Idag har allt gått segt började med att jag inte sov mer än två timmar för att jag fick natt gäst, sen har jag inte orkat ta mig ut på stan och ingen har viljat hälsa på mig idag heller så nu nu vet verkligen inte ut eller in på mitt liv.

Äntligen2

Nu är det bara ca en timme kvar innan jag kan äntligen röra mig utanför min lägenhet igen. Har suttit fast hemma sen Fredag 5/10 kl. 15:40 pågrund av att min elrullstol inte ha viljat ladda. Fick tag i reparatören först i förmiddags så nu har jag en ny laddare till den.

Lyssna

Idag har jag inte mycket att säga men lyssna på dessa låtarna "Rednex - Whish you were here" och "Hammerfall - Glory to the brave".