Vilken dag...

Idag vaknade jag sovande vid min dator med ett huvud jag trodde skulle explodera när som.
Resten av dagen gick bara mer ut för bland annat har jag haft även ont i magen å inte blir det bättre när man läser om att det är fler som mår dåligt...
Sitter just nu å lyssnar på Takida i väntan på att en ny morgon ska börja gro.

Just nu!

Sitter jag här och surfar runt för att ha lite att göra medan jag å en polare har en uppesittar natt.

Annars har det varit så att jag har haft inneboende nu i två veckor, först kom torsken ner och efter honom var det prällen. :)

uttråkad eller något i stil med det...

Nu har det snart gått en månad sen jag tog studenten å flyttade till egen lägenhet det känns tyngt att säga att man saknar vissa personer så här efter, både elever å lärare/Personal. Men det är skönt man kom ifrån "helvetet" och upp i ljuset!

Nu börjar även mina pappersarbeten komma i ordning men fortfarande fattas ännu så jag så att säga arbetslös fortfarande.

Så vad gör jag om dagarna då? Ja jag sitter mesta dels hemma vid datorn eller TV:en för jag vågar inte röra mig ute på stan mer än mkt korta drag för den assehjäp jag har fungerar inte som den ska. Dom kan nämligen få för sig att ändra i schemat utan att jag får reda på det i tid.

Nä nu har jag inte tid att skriva mer här för denna gången om jag ska hinna med sakerna jag behöver fixa till ikväll innan min assehjälp kommer igen